Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 24 september 2013

Chat(eau) d'Os?

Alhoewel wij Oscar niet gevraagd hebben om onze druiven te bewaken, zit hij toch dagelijks bovenop de Pergola om toezicht te houden.
Helaas heeft hij daardoor niet zoveel tijd meer om voor ons op reportage te gaan.

Gelukkig komt de oogsttijd steeds dichterbij, zoals u op bijgaande foto kunt zien. De druiven zijn weliswaar al aardig op kleur, maar moeten wel nog een paar weekjes zon krijgen om een lekker zoetje te ontwikkelen. Of er vervolgens dit jaar al genoeg druiven zullen zijn voor een eigen "Chateau d'Os", betwijfelen wij.

1 opmerking:

Wim van Ooyen zei

En als u er 'n afdronk van maakt wordt het Kater(eau) d'Os zeker ?