Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 18 september 2013

Baggernieuws

Oscar mag dan wel dagelijks zijn voorpoten grondig wassen, zijn achterpatten zouden ook wel eens een (grote) wasbeurt mogen hebben, de roze kussentjes worden namelijk ontsierd door grote plakken vastgekleefde prut (c.q. bagger).
Os heeft echter nog geen geschikte houding gevonden om zijn achterpoten in de grote waterbak te kunnen laten weken, en hij staat ook zeker niet toe dat wij hem daarbij helpen.

8 opmerkingen:

Mispoes zei

Kunt u die achterpatten niet inpakken voordat de Os op stap gaat ?
Kekke laarsjes ?

ina zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
ina zei

De gelaarsde kat?

Hans zei

Kater

Hans zei

Gelaarsde kater!

Donita zei

ZalandOS strakke dameslaarsjes.

ina zei

@Hans: je laarzen niet meer uit kunnen krijgen 's avonds en dan de volgende ochtend een gelaarsde kater hebben?

Tom Poes zei

@ allemens ina:
bierlaarspoes