Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 19 september 2013

Verborgen camera

Cera heeft onlangs geweigerd om te po(e)seren voor ons Katblad. Zij vond dat wij al genoeg plaatjes hadden gepubliceerd van haar op de glijbaan en wilde nu met rust gelaten worden om haar eigen ding te kunnen doen.
Wat dat dan precies was, wilde ze ons niet uitleggen.
De fotograaf bleef echter in de buurt en heeft vervolgens met de verborgen camera enige foto's kunnen maken van dat zogenaamde "eigen ding".


Wel, de aap kwam al gauw uit de mouw: Cera wilde graag Oscar en de Boez begluren. Waarom is ons niet duidelijk, maar ze deed dat dus vanaf de glijbaan.
Op deze foto ziet u haar gluren, de volgende foto toont u wat zij zag.


Dit dus, maar dan met nog steeds de verborgen camera (aan Cera's ogen mankeert niks).
Cera had overigens niet door dat de fotograaf achter haar stond. Hoewel, het kan ook zijn dat zij het wel merkte maar het te druk had (met het naar de jongens loeren) om er aandacht aan te besteden.
Wel, wij hebben dus kunnen constateren dat dat "eigen ding" van Cera niet zoveel voorstelt: het bestond vooral uit naar de jongens kijken vanaf de glijbaan en het nogmaals naar de jongens kijken vanaf de straat.
Wij hadden u graag "eigen dingen" willen laten zien die wat interessanter zijn dan dit geloer, maar misschien slagen wij daar de volgende keer in; de fotograaf heeft namelijk besloten om wat vaker gebruik te gaan maken van de verborgen camera).

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Paparazzi? Dat krijg je met zo'n topmodel als Cera. Die overigens ook sterallures krijgt...

Jacq. zei

Wat grappig gedaan!

Jean Paul zei

Kreativiteit neemt evenredig met het lengen der dagen toe.