Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 25 september 2013

Ook Mickie snackt bij!

Wij hebben helaas moeten constateren dat ook de jonge Mickie van dingen snoept die niet zo goed voor haar gezondheid zijn. Wij zagen haar namelijk in de Hoftuin (vlak voor haar eigen deur) lebberen van een zakje met daarin een vrij dunne, mayonaise-achtige slasaus van onbekend merk...
Het zakje was reeds opengescheurd en Mickie slaagde erin met haar tong een kleine hoeveelheid van de saus door het gat naar buiten te persen.
Wij vrezen dat het hier gestolen goed betrof.

Geen opmerkingen: