Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 29 september 2013

Misverstanden en incident

Reeds diverse keren werd mevrouw K. aangesproken door mensen die meenden Tokkie Troy te hebben gezien, hoewel de vermist-posters al snel weer van de bomen werden afgehaald nadat het lot van onze oude dame ons bekend was geworden.
Wel, natuurlijk vergissen de mensen zich: zij zagen niet TT maar haar zoon Charli, die de laatste maanden behoorlijk is afgevallen en daardoor steeds meer op zijn moeder is gaan lijken. Het witte neusvlekje speelt daarbij ook een grote rol.
Charli, hier op foto, wilde niet meewerken aan een betere (frontaal)foto, maar de schuld daarvan lag vooral bij Cera.

Zij sprong namelijk steeds tussen de camera en Charli in en schold hem daarbij ook nog eens uit. Geen wonder dus dat Charli van streek raakte en weigerde naar de lens te kijken.

De Hoofdredacteur heeft Cera na dit incident op het matje geroepen en haar dringend verzocht te stoppen met haar overdreven jaloerse gedrag.

1 opmerking:

Annemieke zei

Hij lijkt inderdaad meer op zijn moeder nu hij was slanker is! Is bollie ook aan het afvallen?