Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 22 september 2013

Nieuwe schuilplek

Na de verdwijning van mevrouw Troy (met vreselijke afloop zoals u weet), wil K. toch wat vaker dan voorheen weten waar de haarfabrieken zich bevinden, vooral als ze gedurende vele uren achter elkaar één van hen niet meer voorbij zag komen.
En het was op een regenachtige dag dat Cera zich al een hele tijd niet meer had gemeld.
Wel, bij inspectie van de bovenverdieping vonden wij de Boez (rechts) en Japekoppie op het grote bed. Oscar was buiten (wisten we), maar Cera moest toch ergens binnen te vinden zijn?

En jawel hoor, het Meippie had zich verstopt in de ladenkast!
We hebben haar daar maar lekker laten zitten en weten voortaan waar we eerst moeten zoeken.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

@ allemens ina:
Ikeakastpoes

Mevrouw Katblad zei

Pardon anonieme mispoes, maar het betreft hier een uiteengevallen Praxiskast. Was best wel duur maar niet goed in elkaar gezet, helaas. Weet u misschien iemand die handig is met hamer en spijkers?

Anonieme mispoes zei

J.C. ?

Mevrouw Katblad zei

Zeker de leukste thuis? Tjongejonge.

A. M. zei

Nietsche dan ?