Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 28 september 2013

Ruzie over de erfenis

Gisteren hebben de broers Japekoppie (onder) en Charli (in stoel) een kort maar heftig gesprek gevoerd. De ontmoeting begon goed (met een neus-begroeting), maar na het uitwisselen van enige gegevens stapte Charli met een grom op.
Wij denken nu dat Japekoppie weigert de nepeta-muizen van hun moeder (zaliger) te delen met zijn broer, alhoewel hijzelf nooit de behoefte heeft om zich met deze nepmuizen en ander speelgoed te vermaken.
Mevrouw K. heeft aangekondigd de muizen en andere roerende goederen uit de erfenis van T.T. naar het dierenasiel te brengen wanneer de twee broers niet op korte termijn tot overeenstemming kunnen komen.

2 opmerkingen:

ina zei

't Zijn soms net mensen..

Tom Poes zei

@ allemens ina:
menspoes