Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 24 september 2013

De erfenis

Charli:
Ik zou graag even met mijn broer Japekoppie willen praten. Nee, ik kan u niet zeggen waarover want het betreft een delicate zaak.
Hij doet op dit moment zijn middagdutje? En u wilt hem liever niet wekken?
Ja, het gaat namelijk over de erfenis van onze moeder (mevrouw Troy - red.) en dat gaat alleen hem en mij aan. Maar misschien kunt u een lijst voor ons maken van alle speelgoedmuizen, balletjes, kussentjes en wat zij nog meer aan ons heeft nagelaten? En de spulletjes alvast in een paar grote dozen doen? Dan kom ik morgen terug om met mijn broer in goed overleg de boel te verdelen...

6 opmerkingen:

Jomanda zei

Ik zie een fancy fair met zolderopruiming in de glazen bol.

Wad Woord en Wol zei

Als ze zich bij de verdeling van de erfenis net zo gedragen als veel mensen, kunt u beter een mediator inschakelen mevrouw K.

Tom Poes zei

@ WWW: Haarfabrieken zijn gestorven mensen en mensen zijn gestorven haarfabrieken.

Donita zei

@ Tom Poes:
Inderdaad, heeft alles te maken met wedergeboorte of reïncarnatie.
Maar dient die mediator zoals Wad Woord en Wol voorstelt persé een haarfabriek te zijn ?

Greet zei

Zal het personeel van Charli blij mee zijn.

Anoniem zei

volgens is het meer dat hij bevestigd wilde hebben dat zijn moeder overleden is.