Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 27 september 2013

Stemmen!

Hiernaast (linkerkolom) kunt u stemmen op de beste reportage.
U heeft daarvoor 5 dagen. Alvast bedankt voor de moeite!

13 opmerkingen:

Mickie muis zei

Krijgt de winnaar een geheel verzorgde reis naar Disneyland ?

Inge zei

Moeilijk, moeilijk....
Ik vind het allemaal steengoede verhalen!
En ieder verhaal met zo'n compleet eigen visie.
Maar ja, ik moet kiezen en kies voor Boezje zijn verhaal omdat ik het best wel goed van hem vond dat hij uiteindelijk toch meeging terwijl hij zich niet helemaal jofel voelde.

de hoofdredacteur zei

De winnaar wordt bevorderd en krijgt een hoger salaris.

Mevrouw Katblad zei

Erg lief van u, mevrouw Inge, maar de Boez zal nooit een echte reporter worden. Gelukkig heeft hij nog andere kwaliteiten, maar dat wist u al.

Jomanda zei

Ik krijg net vanuit de andere zijde een reportage van mevrouw Tokkie Troy door.
Mag zij nog mee doen ?

Inge zei

Geeft niks mw. Katblad, Boez is lief, zacht en knuffelbaar en ik val op zijn ogen. En hij is heerlijk ondeugend en stoer want niet bang voor die hofkatten dus ik stem op hem!

Annemieke zei

Cera en japekop nek aan nek!

Tjeerd zei

Gevaarlijk hoor, vrouwmensen die alleen op ogen vallen.

Greet zei

Ik stem niet op Japekoppie omdat hij zat af te geven op zijn mederedactieleden en zichzelf o zo goed vindt. Zoals hij schrijft: die Zoebel, Cera zat te mekkeren, Oscar zat te klooien, Oscar was angstig, Oscar heeft geen moer uitgevoerd. Niet erg aardig van Japekoppie.
Cera krijgt ook mijn stem niet omdat ook zij zat af te geven op een mederedactielid: Oscar is geen goede Verkenner, Oscar is een viespeuk.
Oscar en de Boez hadden in hun reportage wel respect voor de andere haarfabrieken. Maar de reportage van de Boez was wel erg kort.
Daarom gaat mijn stem naar Oscar. In zijn reportage gaf hij eerlijk toe dat hij te ver was gegeaan met het plagen van Cera.

Mevrouw Katblad zei

Ja, maar mevrouw Greet: eerlijk duurt het langst! Blijf de verhalen volgen en lees over de onderlinge strijd!

Didi zei

Kan John de Mol niet adviseren ?

katja zei

Ik heb op Japekop gestemd. Omdat ik zijn stuk het lekkerste vond lezen, maar dat zal wel komen omdat hij vaker columns schrijft en ik daardoor aan zijn schrijfstijl ben gewend. Ik houd wel van de mokkende 'ondertoon' waarmee hij schrijft.

ina zei

Beste mevrouw K.,
mijn man wil ook graag stemmen, maar wij hebben samen hetzelfde mail adres, dus wij kunnen het niet zelf doen. Zou u voor hem willen stemmen? Hij wil op dezelfde haarfabriek stemmen als ik heb gedaan.
Alvast bedankt.