Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 1 januari 2014

Zeer buikje...

Oscar voelde zich vanochtend nog niet helemaal lekker. Hij trok zich weer terug onder de sofa en was flink aan de diarree. Misschien door het langdurig liggen op de koude vloer?
Dat zou zomaar kunnen, en daarom hebben wij hem aangeraden om een niveau hogerop te gaan, want het knallen is toch heel wat minder erg dan afgelopen nacht, heh? Ja, dat was wel waar...

En nu ligt hij dus gelukkig weer half op de sofa, half op zijn eigen kussentje. En mevrouw K. heeft beloofd om bij hem te komen zitten, voor de gezelligheid. En dan zal zij hem vast ook wel willen aaien over zijn zere buikje; misschien helpt dat wel.
Opschieten, mevrouw K.!

Ja, ja, ze komt er al aan! Nu ja!


6 opmerkingen:

Annemieke zei

Beterschap Os! Ik denk dat stress ook meespeelt in het verstoren van je stofwisseling

Wilma zei

Beterschap lieve Oscar!

Pet zei

Och, arme Oscar. Beterschap jochie.

annemiek zei

Veel beterschap Oscar.

ina zei

Beterschap, Oscar. Jouw buikpijn kan niet komen door teveel oliebollen eten, neem ik aan.

katja zei

Haha, wat ligt ie er grappig bij.
Hopelijk gaat het weer snel beter met hem!