Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 9 januari 2014

Grote teleurstelling

Oscar en de Boez zijn op vlinderjacht geweest, want K. had verteld dat er zelfs nu nog elders in Nederland van deze vliegebeestjes waren gesignaleerd, iets wat normaal gesproken toch echt niet voorkomt in deze tijd van het jaar.
Onze reporters wilden echter de primeur voor het geval er wellicht ook zo'n vlindervliegertje in de Kruidentuin rond zou vliegen; dan zouden ze in één klap landelijk beroemd worden en heel veel geld kunnen gaan verdienen voor het Katblad.
Wel, mevrouw K. zag daar ook wel brood in en ging (met de camera natuurlijk) met de beide reporters mee. Helaas werden er geen vlinderbeestjes gevonden en ging het stel na een half uurtje van observeren diep teleurgesteld weer terug naar de redactie.

1 opmerking:

ina zei

Ook al geen miljonair geworden..