Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 6 januari 2014

Uitrusten na nieuwjaars-knuffels

Igor is gelukkig weer helemaal bekomen van de schrik (van het langdurig vuurwerklawaai) en wij zagen hem zelfs al even buiten op zijn balkon rondscharrelen.
Wij troffen hem deze keer gewoon thuis, bovenop zijn klimpaal. Hij rustte daar even uit nadat hij het bezoek had uitgezwaaid.
De flits van onze camera vond hij minder plezierig, net als mevrouw K. trouwens, want nu heeft hij erg rare ogen gekregen terwijl die anders altijd zo mooi zijn: blauw-zwart inderdaad.


Wij hebben nu met Ieg afgesproken elkaar spoedig weer eens te ontmoeten in de Hoftuin, maar dan wel op een moment dat de jongens van Hof is Vol met hun neus in hun voerbak hangen of nog op bed liggen. Of anders mag Ieg ook wel voor ons po(e)seren op het dakje van de Borderliner (blafbeest), alleen krijgen wij dan wel weer inzoomfoto's, tenzij mevrouw K. een ladder meeneemt (en gebruikt). Maar dat zien wij eerlijk gezegd nog niet zo gauw gebeuren.


5 opmerkingen:

ina zei

Igor laat weten dat hij nog even wacht met poseren buiten, hij is nog steeds erg vermoeid, hij slaapt bijna constant en komt zelfs zijn mand niet uit om te eten; meneer krijgt nu ontbijt op bed.

Mevrouw Katblad zei

Ach, Igor toch!
Nou, rust maar lekker uit. Boez krijgt af en toe ook zijn eten op de plek waar hij verkiest te blijven liggen. Mevrouw K moest vanavond weer met zijn voerbakje de trap op. Nee, dat moest inderdaad niet, maar ja, u weet hoe dat gaat, heh mevrouw Ina?

Hannah zei

Groeten aan alle mensen die Igor kennen en liefhebben!
Ook nog beste wensen voor een "purrfect" nieuw jaar!
Vanuit zomers Wellington,
Hannah

Mevrouw Katblad zei

Eensgelijks mevrouw Hannah!
Maar hoe gaat het eigenlijk met uw haarfabriek?

Hannah zei

MKB, onze allerlieftste haarfabriek Ollie is verhuisd naar Napier, hij woont nu op het platte land en jaagt op muizen enzo........dit is gebeurd omdat er plotseling veel allergische reacties hier in huis waren.
Keuze :of Ollie naar Napier verhuizen :of Ollie en ik alleen hier in huis............en omdat mijn man niet goed muizen kan jagen, is Ollie daar voor uitgekozen.
We hebben Ollie toegevoegd aan onze fotogallerij, en blijven het LKB lezen met veel plezier!
Er zijn gelukkig nog haarfabrieken hier in de buurt om te knuffelen en te aaien!
groeten!
Hannah