Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 5 januari 2014

Lease-hut

Charli, onze buurkat (maar in ons huis geboren) is afgelopen dagen twee keer zoek geweest. De eerste keer kostte het onze buuf best wel veel moeite om hem te vinden, maar bij zorgvuldige inspectie van onze bovenverdieping troffen we hem tenslotte aan in de grote (vuurwerk)schuilhut. Zodoende wisten wij dus de tweede keer direct waar we hem moesten zoeken, inderdaad.
Nu hebben wij maar onze leegstaande (want niet gebruikte), kleinere schuilhut te leen aangeboden, en thans staat deze doos dan ook bij Charli thuis op de bovenverdieping.
We hebben helaas nog niet vernomen of Charl gebruikt heeft gemaakt van de lease-hut; wellicht vindt hij deze niet goed genoeg, dat zou zomaar kunnen. We geven onze grote schuilhut echter niet af omdat deze nog steeds frequent (vooral 's nachts) door Cera wordt gebruikt, en wij hebben zelfs begrepen dat zij bezig is de binnenkant van dit onderkomen te verbouwen, dit tenminste gezien het lawaai dat regelmatig uit de hut klinkt.
Tot zover dit belangrijke nieuws dat ongetwijfeld vervolgd zal worden.

Geen opmerkingen: