Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 6 januari 2014

Weer kat vermoord met vuurwerk

Pas op: niet aanklikken als u snel misselijk wordt, neem het dan maar als kennisgeving aan. Mevrouw K. werd in elk geval tijdens het lezen hiervan niet alleen behoorlijk onpasselijk, maar daarnaast ook vreselijk BOOS (en verdrietig natuurlijk...).

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3572479/2014/01/06/Opnieuw-kat-op-gruwelijke-wijze-vermoord-met-vuurwerk.dhtml

5 opmerkingen:

ina zei

Dit is inderdaad te gruwelijk voor woorden.

Truus zei

Om misselijk van te worden. Ik had het al gelezen/gehoord. Hopelijk pakken ze de daders.Zulke mensen moeten wel ziek zijn???

Truus zei

Inmiddels heeft de politie van Amersfoort laten weten dat de berichten niet kloppen, hopelijk is dat zo. Het blijft alleen toch gruwelijk, ook als de katten al dood waren voor ze mishandeld werden.

Mevrouw Katblad zei

Wij weten alleen dat kat 1 waarschijnlijk naar vermoeden toch een slachtoffer van verkeersongeluk is geweest. Maar kat 2? Vastgebonden etc.? Klopt dat ook niet?

Truus zei

Ik heb het niet goed genoeg gehoord. Het bericht was niet helemaal duidelijk.