Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 31 januari 2014

Geen Sotsji voor Cera?

Cera is nog steeds in training (hiernaast het bewijs), alleen en helaas niet zo erg fanatiek.
Dit heeft waarschijnlijk te maken met het weer, de stand van de maan, de stress van de voortdurend rondrijdende, groene gemeentekarretjes en mogelijk nog vele andere storende factoren. Misschien dat ze ook wel last heeft van een winterdip, en zo niet, dan toch wel zeker een wat te vroeg optredende voorjaarsmoeheid. Een midlife-crisis behoort ook nog tot de mogelijkheden, maar als wij bij haar informeren naar de oorzaak van haar oppervlakkige trainingen en daardoor optredende verlies aan conditie en vorm, ontkent ze alles of hult ze zich in stilzwijgen. We blijven dus in het duister tasten en kunnen alleen maar hopen dat zij spoedig weer wat harder aan de slag zal gaan. En anders moeten we haar maar gewoon lekker thuishouden en niet naar Sotsji laten gaan... De lol is er zo langzamerhand sowieso een beetje af, vindt mevrouw K. (Over de oorzaken dáárvan, wil K. helaas geen mededelingen doen...)

1 opmerking:

ina zei

De moerbei ziet er nog steeds ongesteund uit.