Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 5 januari 2014

In de war?

Oscar is, denken wij, in de war geraakt door eerst natuurlijk het vuurwerk maar daarnaast ook het zachte weer. Hij is namelijk aan een nieuwe serie recordpogingen Pergola-zitten begonnen, terwijl het seizoen daarvoor nog niet is geopend.
Toen wij hem hadden verteld dat er geen tijdwaarneming was en hij daarboven dus voor niks met zijn schone buik op de vieze, natte balken lag, kwam hij spoedig daarna toch maar weer naar beneden. Maar dat was om een stukje te gaan wandelen met mevrouw K.

2 opmerkingen:

katja zei

Os, ga nou niet met je buik op die natte koude balken liggen, want anders vat je nog kou op je buik en ga je weer aan de dunne!

Greet zei

Dat dacht ik ook, mevrouw Katja.