Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 23 januari 2014

Niet de moeite waard

Wij hebben Cera nogmaals verteld dat het seizoen voor Pergola-Zitten nog niet is begonnen en dat er dus geen klok loopt om eventuele records vast te kunnen leggen.
Als het nu wél het seizoen zou zijn en de klok dus derhalve het Zitten op de Pergola van Cera wél had getimed, zouden we u kunnen mededelen dat Cera's record thans op twee minuten staat. Maar dat is dus niet het geval geweest.
En die tijd is sowieso niet de moeite van het noteren waard.

2 opmerkingen:

katja zei

Maar goed dat de klok nog niet loopt dan...

Piet zei

Nee mw. K., dat zie je verkeerd. Cera zit daar om de buurt in de gaten te houden. Hé, Cera?