Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 26 januari 2014

Nachtelijk bezoek

Overdag zien wij hem bijna nooit, maar heel laat in de avond of 's nachts komt Monster uit de Parallelstraat wel geregeld bij ons langs om onder het gordijn door naar binnen te loeren.

Ook schijnt er een vreemde kater in onze buurt rond te hangen en amok te maken. Hij werd al in de Hoftuin gezien, wijzelf hebben diverse keren slechts de geluiden van vechtpartijen gehoord, en dat midden in de nacht dus.
Mevrouw K. weigert echter op deze tijden de straat op te gaan om poolshoogte te nemen, en dus kunnen wij u daar verder niets over vertellen.
Wat wij u nog wel kunnen vertellen is dat Ollie (huisgenoot van Charli) de vreemde kater laatst in de (zeer) vroege ochtenduren heeft ontmoet. Hij hield er een kras op zijn neus aan over, maar deze heelt gelukkig goed.

1 opmerking:

ina zei

Nieuwe SvdB? Of een opvolger van BW?