Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 5 januari 2014

Weer aan de slag

Na een aantal dagen vuurwerkverlet, zijn onze reporters vandaag eindelijk weer aan de slag gegaan. Het duurde even voordat de Boez zich ertoe kon zetten naar buiten te komen, maar dat is niks nieuws. Bovendien is alle begin moeilijk, vooral na zo'n traumatische tijd vol oorlogsgeweld.
Jawel, wij hebben inderdaad nog dagelijks een paar keer te maken met harde knallen en mevrouw K. kan haar moordneigingen af en toe nauwelijks onderdrukken.
Maar dat terzijde.
Boez is weer aan het werk geweest, en daar gaat het om.

Ook Oscar is weer lekker bezig geweest. Hier ziet u hem vlak voor hij aan het werk ging nog even een paal van onze pergola markeren. Dat was dus tijdens het wachten op de Boez.

Ook moesten wij overigens op Cera wachten. Wij wisten niet waar zij uithing, alleen dat zij niet thuis was.
Uiteindelijk gingen we maar zonder haar op stap want er zijn grenzen aan ons geduld.
Maar nauwelijks een stap of 10 van de redactie verwijderd, kwam Cera toch nog tevoorschijn.


Jawel, likkebaardend uit het huis van Charli en Ollie nadat ons kort daarvoor nog verzekerd was dat Cera daar niet meer kwam bijsnacken!
Goed begin van het nieuwe jaar, heh?
Tjongejonge...

Maar er wordt weer gewerkt bij het Katblad en we vonden dat u dat moest weten. Vandaar dus.


2 opmerkingen:

katja zei

Cera denkt zeker dat als ze maar hard genoeg dat luikje uitrent, dat niemand het dan door heeft dat ze bijgesnackt heeft.

Mevrouw Katblad zei

Exact!
Maar K. is niet helemaal achterlijk!