Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 15 juli 2013

Opnieuw diefstal in Kruidentuin

Toen het weekend nog moest beginnen heeft iemand in de Kruidentuin alle selderijplantjes afgeknipt. Cera en Oscar ontdekten de diefstal. Eerder gebeurde dit ook al een keer met de dille.
De dief moet zeer goed ter been zijn, want ook de achterste plantjes waren gekortwiekt en daarvoor moet je toch eerst op de paaltjes klimmen en over het hekje stappen.
Gelukkig beginnen de plantjes alweer nieuwe blaadjes te vormen, maar we vragen ons toch af wie dusdanig hebberig is dat hij/zij in één keer zo ontzettend veel kruiden meeneemt...

1 opmerking:

ina zei

Zoiets doe je toch niet, gewoon alles inpikken en niets overlaten voor een ander? Je zou bijna camera's ophangen om de dief te betrappen.