Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 14 juli 2013

Kabaal wegens missen van wandeling

Toen wij terugkwamen uit de Kruidentuin (zie bericht hieronder), kwam Oscar ons tegemoet, met in zijn kielzog zijn ex-huisgenoot Lima.
Os liep te schelden omdat wij zonder hem op stap waren gegaan.

Mevrouw K. maakte hem echter duidelijk dat zij hem toch wel zeker gedurende vijf minuten voor vertrek had geroepen en gefloten maar dat hij niet was komen opdagen. En natuurlijk vinden wij het leuk dat hij zijn oude vriendschap nog steeds in stand houdt (en dat moet hij ook vooral blijven doen), maar dat neemt niet weg dat het dan best wel eens kan voorkomen dat hij door zijn bezoek aan Lima een wandelingetje mist en dat hij daar niet zo moeilijk over moet doen; wij gaan immers ook vaak genoeg met hem alléén op stap, zonder de anderen dus.

Lima had geen flauw idee waar al dat kabaal (van de Os) nu goed voor was; hij begreep er geen snorhaar van. En dat hebben we maar zo gelaten want voordat je het weet ontstaan er weer nieuwe misverstanden en krijg je daar midden op straat een dusdanige, lange discussie dat voorbijgangers denken dat die mevrouw K. niet goed bij haar hoofd is. En dat mag dan best wel kloppen, we hoeven daar natuurlijk niet de aandacht op te vestigen, heh?
Vandaar dus.

1 opmerking:

ina zei

Wat is Lima mooi slank..