Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 17 juli 2013

Ik sleep u gewoon voor de rechter.

Charli:
Ik heb horen vertellen dat ik (en mijn huisgenoot Ollie, maar dat laat me verder koud) met ons mens en u mee moet naar de dierenarts.
Ik heb u zelfs al bezig gezien met het leegruimen van de achterbank en schoonmaken van de ruiten van uw wielhuis.
Wel, bij deze laat ik u weten dat er niets van inkomt. Ja, ik weiger bij u in te stappen want het is allemaal nergens voor nodig en geeft alleen maar ellende en stress, en zowel mijn mens als uzelf weten best dat ik daar niet tegen kan. Bovendien weet ik zeker dat het jaar nog lang niet om is, een reden temeer dus om van die trip af te zien.
Ja, het is maar dat u het weet. Dat ik niet meega dus inderdaad.
En zet u het toch door dan sleep ik u voor de rechter. Ontvoering met geweld dus. Ja, het is maar dat u het weet. U ook nog een fijne dag, mevrouw K.! Tjongejonge...

1 opmerking:

ina zei

Misschien wil Bram Mosselwietz je wel bijstaan, Charlie.