Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 15 mei 2013

Poging tot diefstal?

De door K. uit de Hoftuin gehaalde Kiwitak wordt nog steeds door diverse haarfabrieken "gebruikt", en dan vooral door Wamy. Dit brutale ventje heeft ook al een paar keer geprobeerd de tak van de tafel te slepen om mee (naar huis?) te nemen, maar is daar nog niet in geslaagd.
Wel hebben wij de tak al diverse keren van de straat moeten rapen en teruggelegd op onze buitentafel.
Tot zover dit schokkende nieuws.

3 opmerkingen:

Greet zei

Gaat het weer een beetje, mevrouw Katblad?

ina zei

Waar is de kattenpolitie?

katja zei

Ik heb een kiwibes 'Actinidia arguta' geplant in m'n achtertuin. Heel benieuwd...maar voorlopig vond Rissa een klein uitlopertje dat ik eraf had geknipt totaal niet interessant. Maar misschien dat alleen de wat stevigere takken geur hebben?