Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 30 mei 2013

Het paste maar net

Oscar blijft altijd graag in de buurt van mevrouw K., tenzij zij te lang in huis blijft rondhangen of rommelen want daar wordt Os onrustig van en gaat hij in zijn eentje op stap.
Tijdens de reorganisatie van de geveltuin was K. buiten bezig en dus kon de Os niet ver weg zijn, heh? Nee, maar het duurde even voor we hem gevonden hadden.


Jawel, in de schaduw van de planten had hij zich in een kuip gevouwen rond de stam van een struikje; het paste maar net.
Uiteraard hebben wij hem lekker door laten slapen...3 opmerkingen:

ina zei

Oscar is verstandiger dan veel mensen, met zijn gevoelige oortjes blijft hij uit de zon.

Mo is blij en stoned en zei

Wat heb dat nou in Godsnaam met de reorganisaatsie vd geveltuin van de LKB redaxie te maken en de door Mevr. K. geschetste interacties, Old granny Mens Ina ?

ina zei

@Mo: Oscar mag vanwege zijn witte oortjes in een plantenpot de schaduw opzoeken, meneer Mo, ook al zou hij daardoor de betreffende plant kunnen beschadigen. Snappu?