Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 23 juli 2010

Ongemak

Mevrouw Troy is even op stap geweest. Ze deed op haar gemak een rondje Kruidentuin. Daar at ze een hapje gras en keek ze of er nog bijzonderheden waren. Maar nee dus.
We moeten wel concluderen dat haar inzet voor het Katblad immer groot is en dat zij enorm haar best doet voor onze krant; ze heeft nog steeds last van haar pootkussentjes en en lopen gaat haar niet echt makkelijk af. Zij weet het zelf nog niet maar binnenkort zullen wij met haar naar de dierenarts gaan voor wederom een consult betreffende haar kussentjes. Wij vertellen haar dat niet eerder dan op het moment dat zij in het reismandje is gepropt, anders breekt de hel los, en dat hebben wij liever niet.

Teruggekomen van haar Kruidentuininspectie heeft mevrouw Troy zich voor de voordeur op de stoep neer laten vallen. Ja, toch wel een tikkie vermoeiend geweest. U ziet op de foto het opgezwollen kussentje van haar linker voorpoot. Wij hopen dat de oorzaak van dit ongemak snel bekend kan worden gemaakt.

Geen opmerkingen: