Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 3 juli 2010

Kort nieuws

Cera is 'm gisteravond gesmeerd. Zeker behoefte aan een koele nacht ofzo. Om half 1 ging mevrouw Katblad naar bed omdat zij het zoeken moe was, maar lekker slapen deed zij niet.
Om half vier ging ze maar weer eens even beneden kijken om te zien of Cera misschien voor de deur zat, maar Cera zat daar dus niet. Doch toen mevrouw Katblad de voordeur opende en een paar keer haar naam riep, sprong Cera van het garagedak aan de overkant en kwam naar huis. Nee, ze wilde niet zeggen waar ze had gezeten. Nee, ze had ons eerder niet horen roepen want er was een feestje in de kroeg in Iwan's straat, en dus een hoop herrie. Ja, ze had wel erge honger en wilde graag een kleine snack nuttigen.
Om kwart voor vijf heeft mevrouw Katblad het slaapkamerraam wijd opengegooid omdat het hele stel haarfabrieken aan het ruzie maken was. Gelukkig gingen de relschoppers vervolgens allemaal het dak op. Toen het ontbijt (om half acht) werd geserveerd, was iedereen weer aanwezig. Gelukkig is het een stuk frisser geworden.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Gelukkig is Cera weer terecht! En gelukkig is het ook een beetje afgekoeld.

Wilma zei

Het was buiten vast wat aangenamer dan binnen. Ik kan me daar wel wat bij voorstellen.