Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 21 juli 2010

Horecakat

Deze haarfabriek vonden wij al dweilend achter een hekje bij de ingang van een horecagelegenheid. Helemaal op z'n gemakkie en op ooghoogte van de langskuierende mens. Er werd helemaal geen aandacht aan hem besteed, maar daar had hij zo te zien ook helemaal geen behoefte aan. Nee, er moest gepoetst worden!Lekker zo in de schaduw, heh? Ja ja...... En nu nog even goed tussen de teentjes wassen want daar transpireer je het meest, niet? En met die warmte moet je de boel toch meer schoonhouden dan normaal....
Nee, wij zullen je niet langer storen. Geen aai zeker? Volgende keer dan maar, heh? En lekker slapen voor zo... Tja...

1 opmerking:

marian zei

Volgens mij heb ook ik haar vastgelegd op dit plekje een paar weken geleden.
http://camerakwast.blogspot.com/2010/06/middagdutje.html