Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 7 juli 2010

Feestvreugde

Ja, Cera heeft vanochtend al lekker liggen zonnen in de Kruidentuin. Nee, ze was helemaal fris en fruitig want wij hebben haar gisteren vóór de voetbal begon met de anderen binnengehaald, dit om te voorkomen dat ze weer zou afreizen naar de Kroeg. En het was maar goed ook, want na de winst van het Nederlands elftal, brak de hel los en hoorden wij gedurende lange tijd getoeter en vuurwerk, wat uiteraard zelfs binnen in huis weer enige paniek veroorzaakte. Maar het hele stel zat dus veilig binnen en daar ging het ons om. (En overigens ook fijn voor heel veel mensen dat "we" door zijn naar de finale heh?)

Gelukkig was het vanochtend lekker rustig op straat en in de Kruidentuin. We vermoeden dat de feestvreugde van gisteravond enige lamlendigheid in de ochtend tot gevolg heeft gehad, maar de haarfabrieken hadden daar in elk geval totaal geen last van. Nee, bij ons komt geen toeter in huis, en als er een rotje voor de deur wordt afgestoken, zullen wij de dader netjes vragen dat nooit meer daar te doen, want anders......
Uiteraard hebben wij wél enthousiast gereageerd op elk doelpunt aan de goede kant, en hebben vervolgens na een paar glaasjes wijn goed geslapen. Lig je lekker, Cera? Nee, zaterdag mag je ook niet naar de Kroeg, al wil je nog zo graag!

2 opmerkingen:

katja zei

Zondag wel dan ????

Mevrouw Katblad zei

Nee, zondag ook niet. Sorry, wij zijn niet zo goed op de hoogte....