Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 23 augustus 2014

Robot?

Meer zien?
Kijk op:
http://haarfabrieken.blogspot.nl/

Verder kunnen we helaas hier vandaag geen berichten meer plaatsen want blogger denkt dat wij een robot zijn geworden (teveel foto's geplaatst op bovenstaand blog...).

4 opmerkingen:

De Club van Rome zei

Maar waarom worden wij als trouwe volgers indien er plots blog-, robot- of andere rotproblemen op de redactie zijn ontstaan, met een onbegrijpelijke laat staan interpreteerbare verteerbare voto van 17 juni 2011, God of Allah betere het, opgescheept ?

Piet zei

Misschien dat je foto's te groot zijn geplaatst. Met grote foto's is de 21mb die je krijgt bij picasa zo vol. Mocht je google+ gebruiken dan heb je sneller een probleem. Als je de foto in de maat van 480x640 pixels maakt, dan kan je veel meer kwijt op je blog. ;-)

ina zei

Het zijn dan ook wel lekker heel veel foto's!

Mevrouw Katblad zei

Nou Piet, wij doen de foto's al op webformaat, dus daar ligt het niet aan. Maar rond de 100 berichten op 1 dag vindt blogger onwaarschijnlijk en komt daarom steeds ter controle met woordverificaties tussendoor, iets waar K. een beetje gestoord van raakt dus.
En Club: het is een prachtige foto van Os, een goede reclame voor ons Haarfabriekenblog.