Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 8 augustus 2014

Enge truck blijkt erg aantrekkelijk

Tot onze grote schrik zagen wij vanochtend wederom (want eerder ook al dus) een flink aantal haarfabrieken verdwijnen in de onderzijde van een enorm wielhuis, echt zo ongeveer de grootste pickup truck die er bestaat (denken wij), met enorme wielen.
Achtereenvolgens zagen wij Wamy, Oscar, Cera en Sonny in het niets verdwijnen, en later moest de Boez ook nog zo nodig daar de boel verkennen.
Een paar van hen was zelfs in staat om bij een achterwiel ergens in een gat te kruipen, om iets later bij een voorwiel weer op te duiken en op straat te springen. Wij hopen nu natuurlijk niet te moeten gaan meemaken dat één (of meer!) van de haarfabrieken straks in de bollenstreek of nog verder weg opgehaald moet worden, en hebben de eigenaar van het gevaarte verzocht vóór het wegrijden steeds eerst een paar flinke klappen tegen de zijkant van de truck te geven om vervolgens heel, heel rustig weg te rijden.
En verder kunnen wij helaas niets doen.


5 opmerkingen:

Rollert van Groesbeek zei

Briljante onderzoeksjournalistiek !

ina zei

Wat een eng verhaal!

Mark Tempelaar zei

Wat een griezelig komkommerverhaal !

katja zei

Wat een eng idee...eigenlijk zouden dat soort auto's verboden moeten worden! Hopelijk houdt de eigenaar zich aan uw instructies!

Pier zei

Soort kattenvanger van Harmelen, die truc.