Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 26 augustus 2014

Os doet bescheiden aanval

Om u te laten zien dat ook Oscar wel eens in de aanval gaat, hebben wij deze foto voor u gemaakt.
Wij waren op weg naar de Parallelstraat en de twee reporters bevinden zich hier in de Steeg van Storm.
Oscar heeft zich zogenaamd verdekt opgesteld en Boez (altijd achterop) heeft hem natuurlijk allang gezien en nadert voorzichtig en tergend langzaam.
Kan de Os zich zo lang beheersen en stil blijven zitten?Neen. Maar omdat de Boez zich onmiddellijk op zijn rug laat vallen, is er voor Os geen eer aan te behalen. Dat betekent dat deze aanval van Oscar niet uitmondt in een stoeipartij, zoals andere keren vaak wel het geval is.

Bovendien riep mevrouw K. dat er gewerkt moest worden en liep zij snel door, dacht Boez aan zijn contract dat evenals dat van de Os ook op de onderhandeltafel ligt.
Vandaar dus dat de twee reporters braaf met mevrouw K. mee wandelden.

1 opmerking:

Liesbeth zei

Volgens mijn hebben de haarboys een haat/liefde verhouding.
Of heet zulks een SM-relatie ?