Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 24 augustus 2014

Mickie weigert interview; Os weigert Hoftuin te betreden

Toen wij gisteren uit het huis van Iwan en familie kwamen, zagen wij Mickie zitten, verstopt onder een wielhuis.
Natuurlijk wilden wij haar graag interviewen maar zij bleek daarvoor niet in de stemming. Mevrouw K. bleef echter te lang aandringen en kwam zodoende ook te dichtbij met haar camera.
Dat had als resultaat dat Mickie het op een lopen zette. Zij ging echter niet de Hoftuin in maar liep in de richting van het Gevaarlijke Water. Of zij daar daadwerkelijk ook arriveerde, konden wij helaas niet waarnemen.

In de Hoftuin zagen wij geen haarfabrieken, ook geen leden van Hof is Vol dus. Wellicht hadden zij die dag al actie gevoerd en lagen ze nu daarvan uit te rusten?
Aan het eind van de Poort lag Oscar mevrouw K. op te wachten; hij had de tuin niet durven betreden maar wilde daarvoor geen reden noemen. Os zal toch niet een watje worden, wel? Wij moeten eens een ernstig gesprek met hem voeren over de voorwaarden van het verlengen van zijn contract...

1 opmerking:

ina zei

Ik begrijp wel waarom Mickie geen interview wilde geven: zij was vast weer bij de kippen op bezoek geweest en ze had de kakelaars weer de stuipen op het lijf gejaagd. Mickie doet dat regelmatig, ze vertrekt dan met een grote grijns op haar lieve gezichtje als er naar haar zin voldoende gekakeld wordt.