Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 14 april 2014

Vreemde poep

Mevrouw K. was afgelopen weekend erg druk bezig met het verwijderen van ongewenst kruid uit de Kruidentuin, en heeft dientengevolge niet erg veel betreffende heur haarfabrieken kunnen noteren.
Zij heeft nog wel haar reporters gevraagd een aantal hoopjes vreemde poep te analyseren, maar daar hadden ze (de haarfabrieken) geen zin in (tenzij onregelmatigheidstoeslag, maar daar had mevrouw K. dus weer geen trek in).
Wel, vandaar dus een foto van de bedoelde poephoopjes, met aan onze slimme lezers de vraag of zij misschien kunnen zien van welk beest deze ontlasting afkomstig is. Wij kunnen er nog bij vertellen dat de poep onder de Moerbeiboom ligt, gedeeltelijk op de stenen rand (rechtsboven) maar ook daarnaast (helemaal links, ietwat wit uitgeslagen, lijkt het).
Wij hebben de hoopjes nog niet verwijderd omdat het zomaar zou kunnen dat het uitstekende mest is voor de boom. Vol spanning wachten wij uw reactie af!

8 opmerkingen:

Greet zei

Blafbeesten!!!!

Pia Patrijs zei

Dat zijn konijnenkeutels of de bolus van een dwergolifant.

Wad Woord en Wol zei

Helaas heb ik de poeples bij scouting net gemist.

katja zei

Ik denk wormenpoep: http://www.goeievraag.nl/vraag/huis-tuin/tuin/korrels.95354

ina zei

Ik houd het bij vleermuispoep.

Anoniem zei

mensenpoep oftewel keutels

Annemieke zei

Zeemeeuw?

Anoniem zei

Vegetarische zwerver met voute darmflora ?