Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 11 april 2014

Drie razende reporters

Wij weten niet meer precies wat er nu precies aan vooraf ging, maar op deze foto kunt u zien hoe onze drie reporters op hetzelfde ogenblik uit hun bol gingen; dit na een bezoek aan de Kruidentuin.
Oscar ging al huppelend voorop, achter mevrouw K. aan, Cera nam een aanloopje om de boom in te springen, de Boez kwam de hoek om scheuren en lijkt zijn beide achterpoten onderweg verloren te hebben. Alle staarten staan in verticale stand, en dat wijst zoals u weet op opwinding en vooral veel enthousiasme.

Eén en ander ging zo snel dat wij u verder slechts het moment kunnen tonen waarop Cera alweer aan haar afdaling was begonnen.
Toen wij vervolgens met de camera in de richting van de twee andere reporters zwaaiden, waren zij al te ver weg om te kieken.

Helaas, in dit bericht geen voorgerecht dus, ook geen toetje, maar wel als 1-pans gerecht een smakelijk stamppotje van drie razende reporters.
En daar moet u het voor nu even mee doen.

2 opmerkingen:

ina zei

Wel een echte actiefoto, die eerste, knap hoor.

katja zei

Boez zonder achterpoten, maar Cera lijkt op de eerste foto wel een soort kangaroe op één poot zonder kop. Zo heb je altijd baas boven baas.