Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 10 april 2014

Nog steeds geen zin

Het lijkt of Lima hier scheef hing, maar natuurlijk was het mevrouw K. die haar camera in een vreemde stand hield, dat spreekt voor zich.
In elk geval was Lima lekker aan het rollen op het pad in de Kruidentuin, en ging niet voor K. opzij. Dat was een zeer goed teken, en misschien konden wij nu eindelijk de voormalige huisgenoot van Oscar zelfs wel een interview afnemen tijdens een paar strelende handbewegingen over zijn vacht? Nee, niet te intiem, gewoon over de rug, heh? Buurt van de nek, ja.

Nee?
Korte kriebel op de kop? Ook niet?
Eén klein, kort vraagje dan?
Driewerf neen?
Andere datum prikken?
Ach, volle agenda dus.
Tja, dan houdt het eigenlijk goed beschouwd op, heh? Ja.
Nou, dat was dus duidelijk: Lima heeft nog steeds geen zin en tijd om de pers te woord te staan. Blijft de boot afhouden.
Wel, we moeten ons er maar bij neerleggen. Misschien komt er ooit nog eens heel toevallig een moment waarop het wel schikt. Het perfecte ogenblik. En anders hebben we gewoon pech.
Ja.

2 opmerkingen:

Cindy Zwartkop zei

Het heeft er alles van weg dat Lima gestopt is met roken.

Hans zei

ik denk dat Cindy gelijk heeft.