Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 11 april 2014

Sit-in

Omdat een aantal planten in de Kruidentuin (geplant in het vorig voorjaar) nooit is aangeslagen en er dus nu (ondanks allerlei reddingspogingen) wat vakken leeg zijn, heeft mevrouw K. de gemeente gevraagd om ter opvulling wat nieuwe kruidenplantjes te leveren.
Het antwoord was botweg NEE.
Mevrouw K. is razend en overweegt een sit-in, midden op de gevaarlijke weg, in de spits.

7 opmerkingen:

Piet zei

Dat zou ik wel willen zien. Licht je wel de plaatselijke pers in, anders wordt het toch niets. Natuurlijk wel met een natje en droogje hé? Anders ben je snel klaar met de "sit-in". Succes.

Anoniem zei

Yes !!
Een opsteker !

Vicky Vuurhaan zei

Als u maar niet aan rituele zelfverbranding gaat doen Mevrouw K.!!
Dat kunt u de trouwe lezers niet aandoen. Het zou ook zonde zijn na 12 dagen rookvrij te zijn.

Wad Woord en Wol zei

Nou JA zeg!

Anoniem zei

Een sit-in na of zonder planten van kruiden? Of krijg je voor het planten een boete? Nee zeggen slaat echt nergens op maar is natuurlijk erg gemakkelijk.
Wat zou u willen planten, Katbladbuurt? Als het niet mag kun je het visualiseren. Dat helpt de sit-in wellicht m.a.w. visualiseer, maar ook doen: b.v. handtekeningenactie, lokale Leidse en omstreken pers erbij (journalisten zijn gek op koek en zopie!), veggie BBQ of zo met lekkere verse kruiden op de hotdogs, hamburgers etc.,glaasje limonade voor de koters, en een petitie overhandiging met foto's en pers en: voila! (Hoop ik).

Connie Mus zei

@ Vuurhaan
Het schijnt wel dat vrouwmensen langer doorfikken. Heeft met dat overtollige female lichaamsvet te maken. Dat wordt me toch een paasvuur op de Gevaarlijke Weg. Maar het is voor het goede doel heh.

ina zei

Connie Mus, die was toch ...eh... niet meer onder ons?