Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 22 april 2014

Adres nog steeds onbekend

Grote Snor (links) duikt de laatste tijd wat minder vaak op, maar als hij langskomt doen onze reporters daar niet zo moeilijk meer over. Wij denken dat zij in de gaten hebben dat het beslist de bedoeling van GS niet is om bij ons in te trekken of met ons mee te eten, en dat maakt hem een stuk minder bedreigend.
Daarbij komt dat GS niet zo agressief is als Bollewangen destijds; de laatste mepte nog wel eens naar onze haarfabrieken en liep regelmatig flinke (vecht-)wonden op tijdens zijn rondes, GS ziet er daarentegen nog steeds puntgaaf uit. We weten echter nog steeds niet waar hij woont!

1 opmerking:

De Wolf zei

@ Redactie
Dat is niet helemaal correct.
Het Zen-Boeddhisme en het Tauisme zijn anno 2010 op het pad van Bolle Wangen alias De Pincho gekomen.
Tot zijn tragische ijsdood in het Gevaarlijke Havenwater rond 18januari 2012 sloeg de balans juist door naar het positivisme. Met name de ontwikkeling van zijn tzu-jan Karma heeft van Bolle Wangen een ware pacifist gemaakt, met mededogen en compassie naar de mede-haarfabriek toe.
Zijn Samsara is toen als het ware in rook opgegaan.