Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 25 april 2014

Hopelijk nog niet uitverkocht...

Met de huisgenoot van Charli, Ollie dus, gaat het best wel weer goed. Had hij het een paar weken geleden nog erg benauwd en tikte zijn hart veel te snel, thans komt hij weer regelmatig buiten voor kleine wandelingetjes en dutjes in onze schuilhut; wij denken dat vooral de frisse buitenlucht hem goed doet.
In elk geval zijn we blij dat de Schuilhut weer een functie heeft en er niet voor niets staat. En ook natuurlijk dat Ollie het nog goed volhoudt. Nu maar hopen dat het geen al te hete zomer wordt, want daar kunnen de zwakkere hartjes nu eenmaal minder goed tegen... Zullen we dan toch maar pakket C bestellen? (Dat is tussen de 21 en 26 graden met zo nu en dan een buitje.) Hopelijk zijn die nog niet uitverkocht!

3 opmerkingen:

Greet zei

Ik zou zeggen pakket C1: 21-23 graden. En dan de engeltjes mailen dat ze alleen maar 's nachts de hemel mogen schoonmaken.

Jacq. zei

Ongelooflijk van Ollie! Ik dacht dat ie het niet lang meer zou maken...Gelukkig maar.

katja zei

Fijn hoor, van Ollie! En leuk dat hij de schuilhut ontdekt heeft als nieuw 'stekkie'.