Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 15 april 2014

Gijs weer veilig binnen

Hierbij berichten wij u dat Zwarte Gijs weer veilig binnen is, en dat ook nog in zijn eigen huis: U ziet hem hier op zijn balkon, precies op het moment dat de bijbehorende deuren voor hem worden geopend.
Inderdaad, Gijs hoefde deze keer niet lang te wachten op het openen der deuren; hij was namelijk nog maar net (via de blauwe regen) bij het raam gearriveerd en werd op zijn wenken bediend. Wij hebben het wel eens anders meegemaakt, vandaar dus.

1 opmerking:

Jacq. zei

Godzijdank! Is zo zielig dat hij soms of meestal vaak lang moet wachten.