Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 25 april 2014

Steeds scherpere contouren

Voor de mensen die Oscar regelmatig in levende lijve zien, is het meer dan duidelijk dat onze rood-witte tijger langzaam maar zeker aan het afvallen is. Laatst riep nog iemand: "Hé, ik zie zijn heupen weer!" en mevrouw K. heeft al een paar keer opgemerkt dat de contouren van O's spieren steeds scherper worden.
Op deze foto is dat echter wat minder goed te zien.

En bij een liggende pose (zoals hiernaast) zou je bijna denken dat het bovenstaande klinkklare onzin is en dus niet op waarheid berust.

Daarom hebben wij onze fotograaf de opdracht gegeven om nogmaals een serie foto's van Oscar te maken,
waarop hij wat voordeliger uitkomt, om het maar zo te omschrijven. Deze foto's hebben wij helaas nog niet mogen ontvangen, maar ondertussen moet u ons maar gewoon op ons woord geloven...
5 opmerkingen:

ina zei

Ik heb Oscar pas in levenden lijve
gezien en hij is echt wel wat slanker geworden. Ga zo door, Os!

Jacq. zei

Knappe Os, goed zo!

katja zei

Ooooh ja zeg, ik heb nog eens tyerug zitten 'bladeren' en bijv. bij de foto in dit stukje http://www.hetleidschkatblad.blogspot.nl/2014/04/boez-leidde-inspectie.html kan je het heel goed zien!
Goed hoor Oscar! En ook goed van mevrouw K dat ze Os zo goed aan zijn dieet heeft gehouden!

Annemieke zei

Beetje wintervet kwijt oscar? Heel goed.

Wies zei

Wat lievvv dat Os zich tweede jeugd zo mooi maakt voor zijn vrijer Boez.