Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 27 april 2014

Oponthoud stormbaan door selectief geheugen

Oscar werkt nog steeds stevig door aan het ontwerp van zijn stormbaan.
Hier ziet u hoe hij vanuit een zijvak naar het centrum van de Kruidentuin spurt, met gemak over het hekje heen in de richting van het absolute midden van het geheel: de Moerbei.


Nu hadden wij nog zo tegen Oscar gezegd (en daarna zelfs diverse keren herhaald) dat het verboden was om dwars door de plantjes heen te scheuren (zoals het hier de bieslook betreft), maar de Os heeft een beetje moeite met het onthouden van deze regel (inderdaad, selectief geheugen; kent u dat ook?) en ging de fout weer in.
Helaas moet hij nu dus alweer met een nieuwe, vervangende routeplanning komen. Wij vrezen dat de officiële opening van de stormbaan door alle tegenslagen pas tegen de herfst kan gaan plaatsvinden, doch dan moeten onze berekeningen wel kloppen en zal het overige bovendien ook moeten meezitten, maar dat spreekt voor zich.

3 opmerkingen:

ina zei

Kun je geen evenwichtsbalken maken van de stenen tussen de verschillende vakken, Os?

Piet zei

Een selectief geheugen is veel leuker dan alles onthouden. Je hebt dan bijna elke dag een nieuwe ontdekking... Dat maakt het leven interessant. ;-)

katja zei

Hihihi, hoe Oscar tussen die bieslook doorspurt, en Boez op de achtergrond zit te kijken wat de bedoeling is van de stormbaan.