Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 9 april 2014

Paar minuten per dagdeel

Boez bewaakt het bijenhotel, dat, zoals u kunt zien, nog gevuld moet worden met stokjes, takjes etc.
Het zou fijn zijn als de Boez voor het vullen eerst nog even een laagje beits op een aantal cruciale plekken zou kunnen smeren, maar wij vrezen dat een dergelijke wens niet helemaal reëel is gezien zijn beperkte vermogens (zeg maar), en zijn al heel blij dat hij in elk geval de bewaking op zich heeft genomen, al is dat slechts voor een paar minuten per dagdeel.

3 opmerkingen:

Bram zei

Hoezo beperkte vermogens??!!Wij beschikken over een uitermate handig lichaamsdeel. DE TONG. Daar kunnen wij alles wat lekker is mee aflebberen. Dan is het schoon en ziet het er prima uit. Ik zie er het nut niet van in om ergens iets extra op te smeren omdat het dan z.g er leuker uitziet.Allemaal extra werk voor de kat zijn viool wat niks oplevert.Tenminste, zo kijk ik er tegen aan.

ina zei

Het ziet er zo zonder beits ook prima uit, vind ik. De bijen mogen blij zijn met zo'n mooi hotel.

Nadine Pullefretter zei

Vinden die solitaire bijtjes dat niet eng of vervelend, die versche verfgeuren ?