Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 28 april 2014

Nieuwe medewerkster?

De Boez:
Mevrouw K., kunt u mij even vertellen wie er steeds zo half verscholen achter u aanloopt en staat? Jawel, ik hoor en zie haar luid en duidelijk, mij houdt u niet voor de gek.
Ach, een nieuwe medewerkster dus. En waarom is dat? U wilt er af en toe tussenuit kunnen en de boel dan overdragen aan een ander, bekwaam persoon? En dat zou zij dus zijn? En u denkt dat wij dat zomaar zullen accepteren?
U zegt dat wij geen keus hebben. En u wilt ons wijsmaken dat dat verdwijnen van u steeds stiekem zal gebeuren, dus zonder dat wij dat in de gaten zullen hebben.
En u denkt dat wij en onze lezers dit krankzinnige verhaal van u geloven?Tja, u hebt het natuurlijk uiteindelijk voor het zeggen. En de hoofdredacteur niet te vergeten.
U rekent op onze medewerking?
Ze is trouwens weg. Opeens verdwenen ja, die nieuwe medewerkster. Net stond ze nog in uw schaduw, nu is ze plots onzichtbaar geworden; opgelost in het niets.
Voelt u zich wel goed, mevrouw Katblad? U ziet namelijk een beetje bleek..
(wordt vervolgd)

6 opmerkingen:

ina zei

Wat gebeurt er nu weer voor geheimzinnigs op de redactie?

Hans Adema zei

Ben ook razend benieuwd! Boez kijkt wel erg Argwanend. . .

katja zei

Huhhhh????? Wat een geheimzinnig gedoe...

Marjoke zei

Oei,oei, dat klinkt allemaal behoorlijk spannend!

Greet zei

Wij geloven het niet, maar jij Boezje, vast wel.

Truus zei

Wat spannend, Boez. Bedoel je een vakantieoppas??