Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 15 april 2014

Boez leidde inspectie

De Boez heeft laatst zomaar uit zichzelf een tuininspectie (in de Kruidentuin) geleid. Wij wisten niet dat hij daartoe in staat was omdat het maken van een planning nou niet bepaald zijn sterkste kant is, laat staan dat hij zich daar dan vervolgens ook nog aan kan houden.
Maar zie hier dus, de Boez nam de leiding en de andere twee reporters volgden hem.De drie controleurs kwamen geen ongerechtigheden tegen en constateerden dat de natuur nog steeds een voorsprong heeft van meer dan een dikke maand (gezien de hoogte en breedte van de gewassen dus, heh?). Gelukkig bleef het gedurende de inspectie droog.

3 opmerkingen:

ina zei

Zou het tot de hersens van de Boez zijn doorgedrongen dat hij nu degene is die het langste op de redactie woont? En dat dat verplichtingen met zich meebrengt?

katja zei

Wow, niet te geloven, zou Boez dan nu toch eindelijk ook eens wat verantwoordelijkheden op zich gaan nemen?

Wad Woord en Wol zei

Verborgen kwaliteiten van de Boez.