Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 15 april 2014

Lieve haarfabrieken en het lijden van mevrouw K.


15 opmerkingen:

Lieuwe Leeuwerik zei

Slecht opgevoed.
Ik zou ze naar een asielpoeselscentrum brengen mevrouw K. en een ochtendhaan nemen.

Anoniem zei

Geweldig filmpje is het geworden!
Boezboef kijkt zo lief voor hij gaat springen, hij is echt een monster in de nacht.
Ik heb met je te doen K. Hier begint Bob te zeuren om eten als de dag al lang begonnen is en Bill slaapt ook een gat in de dag.

Inge

Greet zei

Ach, arme mevrouw K. U heeft het maar moeilijk. Ik vraag me wel af wie dat filmpje gemaakt heeft. De hoofdredacteur?

Jacq. zei

Haha,arme mevr. K. Wat is het leven toch zwaar met al die katten op u...

Anoniem zei

Fraaie slow movie !
Creamy belichting ook.
Deed uw huidige huisgigolo de cameravoering ?

Anneriet

Anoniem zei

@ Anoniem I.:
Haarbeesten nemen het gedrag van het bazinnetje over !

B.

ina zei

Hahaha, geweldig!

Wad Woord en Wol zei

Ik heb met u te doen mevr. K. Monsters zijn het! Kunt u niet dreigen met salarisverlaging (lees (nog) minder uit dat heerlijke blikje)?

Bram zei

GAAAAAF!!Ik slaap sinds een tijdje ook weer op bed. Of eronder.Ik heb hier het raam nog niet open gekregen. Maar ik vind dat gespring op mevr. K wel een beetje zielig hoor Boez. Daar ben ik veel te aardig voor.Hoe heb je je mens trouwens zo gek gekregen dat dit allemaal kan? Dan kan ik dat hier ook eens uit proberen.Alhoewel, ik geloof niet dat ik dat langer dan 1x kan flikken.

Anoniem zei

Het mooiste is wanneer Cera Boez te hulp schiet omdat ze zijn lijden niet langer kan aanzien en naar de camera toeloopt, zo van "He, toe nou, snap je nou nog niet dat hij naar buiten wil?" En kijkt nog solidair en medelijdend naar Boez omhoog over haar schouder. Onbetaalbaar!

Anoniem zei

@ A:

Maar dan lijkt het net alsof juffrouw Cera jaloers is op mevrouw K. vanwege haar huidige huisgigolo.
Dat staat vast niet zo in het verders puike filmscript.

C.

Mevrouw Katblad zei

Is het nou klaar met die opmerkingen over die huisgigolo? De hoofdredacteur begint namelijk behoorlijk vervelend te doen en vragen te stellen. Straks worden we hier met zijn allen nog op straat gezet!

Anoniem zei

Een hoofdredacteur die mevrouw K. er zomaar uitgooit omdat ingezonden briefschrijvers/sters een beetje onbehouwen zijn, kan beter even op vakantie gaan.

Dan krijgt mevrouw K. ook meteen rust want zij gaat natuurlijk mee. En dan is ze ook van de overlast bezorgende Boez af (althans voor een tijdje maar genoeg om Boez het te laten vergeten).

Ab.

ina zei

@Ab: Krijgt mevrouw K. rust als ze samen met de hoofdredacteur op vakantie gaat?

Anoniem zei

@ Ina Dat hoop ik voor haar! :-))