Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 april 2014

Nog even geduld

Cera:
Ik had haar al eerder zo af en toe gezien, die nieuwe, ja. Misschien ben ik zelfs wel degene geweest die haar het eerst zag omdat ik zoiets direct aanvoel en er de betere antennes voor heb.
Ze is binnen gekomen toen K. zich steeds meer ging verdiepen in wat er zoal in de Kruidentuin groeit en vliegt, en vervolgens heeft ze enige tijd nodig gehad om te rijpen, net zoals de vruchten van de Moerbei straks weer moeten groeien en rijpen tot ze te pruimen zijn.
Maar ze gaat zich dus meer met het groen bemoeien en dat is uiteindelijk ook in ons belang, dat is wat ik u in ieder geval wél kan vertellen.
Nee, ze is nog niet helemaal rijp want ik zie alleen nog maar haar schaduw.
Ja, en daarbij moet ik het helaas laten, u moet nog even geduld hebben.
Net als wij, ja...


7 opmerkingen:

Marjoke zei

Nu snap ik er echt helemaal niets meer van!

Greet zei

Vertel, mevrouw Katblad, wie of wat is die nieuwe!

Hans Adema zei

Anders ik!

Hans zei

Cera,
er is nog steeds geen antwoord en jij kijkt zo berustend hier! Wat is er aan de hand?

Jan zei

@ Cera:

Of was het een hij ?
Vertel.

Anoniem zei

Zoveelste alter ego i.v.m. dissociatieve identiteitsstoornis, mevrouw K.? Geeft niet hoor. Wij begrijpen dat best. En de haarfabrieken kijken daar gewoon dwars doorheen.

drs. Kreukel

Drs. Friemel zei

@ drs. Kreukel
U bedoelt de MPS ?
De multipele persoonlijkheidsstoornis (MPS-S) zich openbarend in de bipolirariteit van enerzijds zijnde redaksie en tegelijkertijd Mevrouw K., Kemp, enz. als voorbeeld dan.

Collegiale groet,