Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 10 juni 2013

YES!!!

Omdat de gemeente Leiden binnenkort gaat kiezen voor óf het doorgaan met het (laten) spuiten van Roundup in onze straten, óf voor het gebruik van een andere, VEILIGE onkruidbestrijdingsmethode, zijn we zaterdag met een groepje mensen de straat (warenmarkt en bijenmarkt) maar weer eens opgegaan om middels folders de Leidse bevolking aan te moedigen onze petitie
http://petities.nl/petitie/geen-gif-troep-op-leidse-stoep
te tekenen.
We waren blijven steken op 556 handtekeningen, en door onze actie van zaterdag zijn daar ruim 75 bijgekomen! Hiep hiep!
Maar we zijn er nog niet en gaan door! Leiden moet in 2014 GIFVRIJ!

2 opmerkingen:

Mo zei

Goeie zaak hoor dat jullie zo opkomen voor de haarfabrieken en spelende kinderen op onze paden, lanen, straten en grachtjes. Chapeaux. Hou vol.

Lidi zei

Het is een vreselijk rotgif, uit de koker van de criminele multinational Monsanto, die de hele voedselvoorziening van de wereld wil monopoliseren! Weg ermee!