Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 15 juni 2013

Simpele begroeting

Oscar gedroeg zich niet onaardig (want zie opgerichte staart), maar deed toch wat terughoudend toen buurman Charli (links) hem kwam begroeten.
Charli was net uit de Hoftuin gekomen, Oscar kwam zojuist bij de redactie vandaan en had nog niet besloten welke kant op te gaan.
Wel, de neuzen gingen tegen elkaar, maar dat had u natuurlijk al gezien.
Ja, en toen?Wel, daar bleef de begroeting dus bij, en eigenlijk hadden we niet anders verwacht. U wel?
Charli ging gewoon naar huis, en dat lag ook in de lijn der verwachtingen; hij was namelijk al zeker een half uur buiten geweest en zulk mooi weer was het nu ook weer niet.
Oscar kwam tenslotte (nadat hij bekomen was van het onverwachte neus/neus-contact en omdat er een wielhuis naderde) weer terug naar de redactie, maar hij bleef lekker buiten. Nee, iets bijzonders ging hij dus niet doen, het bleef bij wat zooien en klooien rond de buitentafel. Geen spannend nieuws, heh? Neen...

4 opmerkingen:

ina zei

Is Charli afgevallen of lijkt dat maar zo? Gefotoshopt misschien?

Mevrouw Katblad zei

We zouden niet durven!

Gebroeders De Witt zei

@ Mens ina: Volgens ons shopt Mevrouw Katblad nooit foto met facts.

ina zei

@gebroeders De Witt: met jullie is het niet zo best afgelopen, toch?