Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 24 juni 2013

Mededeling over petitie tegen roundup

Om strategische redenen bieden we op 25 juni (morgen) de petitie nog niet aan de gemeente aan; we willen meer handtekeningen om een grotere vuist te kunnen maken! In elk geval moeten we een aardig eindje boven de 1000 uit kunnen komen! Helpen jullie mee?
Verder hopen we morgen te horen wat er besproken werd in de raadscommissievergadering (die morgenavond plaats zal vinden), en zullen jullie hier het nieuws vervolgens z.s.m. berichten!

De ronde onkruidgif (roundup) spuiten die voor vorige week voor Leiden Centrum stond gepland, is wegens ongeschikt weer (te warm c.q. regen) doorgeschoven naar deze week. Blijven opletten dus: houdt die karretjes goed in de gaten!

9 opmerkingen:

Mo zei

Izz Goedd

Hans zei

Heel verstandig, want deze week komt de Rijnlandroute door de Provinciale Staten. Wat de uitslag ook wordt, de round- up zou ondergesneeuwd worden.

Mo zei

De 1000e ondertekenaar schijnt van het LKB een geheel verzorgde reis voor twee personen naar het Galapogossus eilandendierenrijk te krijgen, gratis voor niets.
Met cruise.

Mevrouw Katblad zei

Is een weekendje Parijs ook goed? Wel op de fiets natuurlijk...

Truus zei

Misschien dat een nieuwe Round-up spuiterij ook weer nieuwe handtekeningen oplevert. Cynisch?
Ja, dat wel, maar heel veel inwoners van Leiden weten ws nog nergens van.
Hopelijk kunnen jullie er foto's van maken???

Mo zei

@Truus
wie zijn jullie ?

Truus zei

Met jullie bedoel ik mensen die in de katbladbuurt wonen en het zien gebeuren. In mijn gemeente is het al verboden.Mocht ik wel in de buurt zijn en het zien gebeuren, zou ik het ook doen, ware het niet dat mijn fototoestel in Griekenland is gestolen:( Helaas heb ik ook geen mobieltje met fotografeer mogelijkheid.

Mo zei

@ Truus:
ik dacht dat Grieken romantische hartendieven zijn, maar fototoestellen...
Tjonge jonge.

Truus zei

Ik moet de Grieken even verdedigen, de daders waren ws andere buitenlandse toeristen, de enige andere 2 aanwezigen op het terras.
De Grieken waren heel blij met ons,we kregen ook nog een gratis toetje:)