Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 16 juni 2013

Extra smakelijk door roze blaadjes

Panda (uit de Hoftuin) heeft blijkbaar nog steeds geen eigen drinkbak, want wij zien hem regelmatig over de rand van de onze hangen. Wij dachten er nog even aan om de drijvende bloemblaadjes van de geranium uit de bak te vissen, maar die schijnen (gezien de drinkactiviteiten) het vocht alleen maar smakelijker te maken dus hebben we ervan afgezien. Scheelt weer een klusje, heh?
Wij hopen nu maar dat de gifkarretjes (die a.s. week worden verwacht in de Katbladstraat) met een grote boog om onze geveltuin en de waterbak heen zullen rijden; we houden e.e.a. natuurlijk heel scherp in de gaten! Ja, ook uiteraard de weersvoorspellingen (temperatuur, windkracht, buienradar) en andere zaken die van belang zijn. Mevrouw K. heeft nu al een knoop in haar maag, want liever zou zij de karretjes helemaal nooit meer waar dan ook zien!

2 opmerkingen:

Akelein zei

Die karretjes horen nooit in de buurt van levende wezens te komen!!!
Vanmorgen hebbeb onze haarfabrieken ook een opwindend avontuur beleefd. Kom je kijken? Ik ben benieuwd of jullie haarfabrieken ook zulke dingen doen en hoe mevr. Katblad daarop reageert... Katbladwaardig? http://akelein.blogspot.nl/2013/06/alleen-voor-mensen-met-een-sterke-maag.html

Mo zei

Geachte Redaxie:
als de petitionarissen de 1000 overstijgen zeg maar, kan dan ook uw sombere grafkaarspaars uitgedoste aanhef c.q. kop van de web wob site iets vrolijkers als uitstraling eigenlijk krijgen ?
Ik noem maar een zijstraat: het prachtige oranje van de Schijnpapaver (Meconopsis cambrica) of dat vaaloranje van de Donzige klaproos (Papaver atlanticum).